Tuli tarve kehua Ihania Ystäviäni. Yksi on lahjakas maalari, piirtäjä, ompelija, osaa purjehtia...lista on pitkä ja kaiken lisäksi Hyvin hyvä Ystävä, se on taitolaji sekin.
Toinen on Erittäin lahjakas ompelija, nallesaani (oma termini ! ), loistava leipoja, korutaiteilija...taas pitkä lista ja myös Hyvin hyvä Ystävä.
Yhdellä on aina aikaa jutella, kuuntelee, muistaa mitä on puhuttu, Hyvä Äiti, Hyvä Vaimo, auttaa aina kun apua pyytää ja osaa sitä myös tarjota, ymmärtää...taas PIItkä lista, ja taas Hyvin hyvä Ystävä.
Ja sitten uskollinen, lojaali, auttava, avulias, salliva, rakastava, tukeva, ILOINEN ja oikea PÄIVÄNSÄDE, aina valmiina....yms yms ja taas Hyvin hyvä Ystävä.
Sukulaisestakin on Hyvin hyväksi Ystäväksi. Hauskaa kun minä Häntä ennen paimensin, ikäeroa on, mutta nyt ollaan tasa-vertaisia Aikuisia Naisia.
Nämä muutama nyt tähän hetkeen nousivat ylitse muiden. Luojalle kiitos Ystävistä. Heitä ei rahalla saa, ja rahaa minulla ei olisikaan : )
Kategoria erikseen ovat ihanat työpaikka-ystävät. Minulle on niitäkin suotu, Kiitos heistäkin.
Ja omat karvaiset ihanat puudelit, ja Remu-Hector Hampero. Sekä ystävien karvaiset kamut, niissä minulla onkin niitä miesystäviä! Tuorein Rakkauteni on Kassu *** Rapsuja Kassendaalille***
Ei muuta kuin öitä ja Enkeleitä uniisi
Pus och kram