Ja aamukammassa jäljellä 5 yötä, ja toivottavasti muistan sit sen illan pitkään, odotukset on kovat ja Bändi loistava.
Keittiön kaapinovet ja imuri odottavat vyoroaan, päätin kuitenkin kuitata tänne muutaman rivin.
Eilen oli synttärijuhlat, siinä hurahti päivä, oli mukavaa nähdä sukulaisia, uusiin ihmusiin en tutustunut, juhlarakennus koostui kolmesta eri huoneesta, joten siinä ei kauheasti tullut juteltua uusien ihmisten kanssa.
Yhdet 2,5kk ikäisen kakkavaipat vaihdoin, oli mukavaa hommaa, niinkuin vauvojenkanssa häärääminen muutenkin, varsinkin kun ne nukahtaa sylkkyyn. Siitä tulee aina hyvä mieli kun tietää oman sylin olevan turvallinen paikka. Onneksi noita vauvoja maailmaan siunaantuu.
Huomenna taas leipätyön kimppuun, 4 päivää, koska olen lomalla pe koko päivän ja toivon saavani päivällä otettua kauneusunet, jos ne nyt mitään auttaa tässä iässä, tai ehkä juuri tässä iässä niiden vaikutus alkaa näkyä, mene ja tiedä.
Eikö ole mukavaa kun ette pääse kommentoimaan juttujani ! Minusta on mukavaa kun saa höpötellä, eikä kukaan esitä vastalauseita!! Ne saa sitten lataa päin naamaa kun nähdään, mikäli nähdään.
"Olet mun auringonnousu, 0päivieni valo, iltojeni ilo, kauniinpi kuin kukaan muu...."
Ajattelisipa joku sillä tavalla minustakin, kauniisti sanottu. Ainahan voi leikkiä että se on minulle tarkoitettu, mutta ei tuo leikki paljoa lämmitä.
Nyt pitänee pisuttaa tuo Suurin ja vanhin koiruus,
Iloa ja Valoa sunnuntaipäivääsi!